Foto: Mostphotos

Afghansk dreng om voldtægt af 14-årig pige: "Det var satan, der trak mig hen til hende"

Af
Jacob Nielsen

En 14-årig pige blev voldtaget af en 16-årig afghansk dreng i shoppingcentret Broen Shopping i Esbjerg om aftenen den 31. marts. Det mener både anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi og

Byretten i Esbjerg i hvert fald.

Drengen, som nu er 17 år gammel, blev i byretten i juli måned kendt skyldig og idømt to et halvt års fængsel og udvisning af Danmark, men den dom ankede han til Vestre Landsret, som mandag gik i gang med sagen på ny.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Den 14-årige pige erkender, at hun gik frivilligt med den afghanske dreng ud på det offentlige toilet i shoppingcentret men forklarer samtidig, at hun undervejs bedte ham om at stoppe hans

forehavende, og at han havde anvendt vold mod hende, skriver JydskeVestkysten, som er til stede i Landsretten.

Ifølge drengens forklaring var det pigen der tog initiativet til sex. Faktisk havde han slet ikke lyst men følte sig styret:

"Det var satan, der trak mig hen til hende i stedet for til toget, som jeg havde planlagt. Jeg var chokeret og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg er flov over det her, men det var pigen, der inviterede og trak tøjet af mig," lyder forklaringen ifølge JydskeVestkysten.

Der er afsat tre dage mere til sagen inden dommen falder.

Publiceret 30 October 2018 12:14