Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Uhyggeligt drama på liv og død i p-kælder

Politiet har sat massivt ind og søger vidner

Københavns Vestegns Politi modtog kl. 20.27 mandag aften anmeldelse om skud i en parkeringskælder under Kisumparken 61 i Brøndby Strand. I forbindelse med skyderiet blev en 29-årig mand ramt af to skud i overkroppen. Hans tilstand beskrives som stabil og uden for livsfare.

Angiveligt opholdt den 29-årige sig i parkeringskælderen sammen med nogle venner, da ukendte personer åbnede ild mod ham. Politiet er fortsat i gang med at kortlægge begivenhederne omkring skyderiet og opfordrer alle vidner der var i parkeringskælderen under skyderiet til at melde sig.

Ifølge den indledende efterforskning blev den 29-årige beskudt af i hvert fald to gerningsmænd iført hættetrøjer, men politiet vil ikke afvise, at flere gerningsmænd kan have deltaget. Signalementet på gerningsmændene er dog endnu sparsomt.

Det er endnu for tidligt at fastslå et motiv til skyderiet, men politiet vurderer på nuværende tidspunkt ikke skyderiet som banderelateret.

Københavns Vestegns Politi har her til morgen indsat en mobile politistation i området ved Kisumparken i Brøndby Strand. Her kan borgerne henvende sig, hvis de har oplysninger i sagen eller blot vil tale med politiet i forbindelse med den utryghed, som et skyderi kan afstedkomme.

"Borgerne i Brøndby Strand skal vide, at vi sætter massivt ind på at opklare dette skyderi og genetablere trygheden i området," siger politidirektør Kim Christiansen.

Publiceret 30 October 2018 10:55