Foto: Øxenholt Foto

Politiet på arbejde i Ekkodalen efter masseslagsmål.

Vildt masseslagsmål på åben gade: Brugte økse og andre slagvåben

21-årig mand sigtet for grov vold ved masseslagsmål i Ekkodalen i Aarhus

En 21-årig mand er blevet sigtet for at have begået kvalificeret (grov) vold ved det masseslagsmål, der mandag eftermiddag fandt sted i Ekkodalen i Aarhus V.

Østjyllands Politi oplyser, at han er sigtet for at have slået en 19-årig mand flere gange på venstre arm med siden af en økse.

Omkring 20 personer deltog i slagsmålet, og flere af dem brugte forskellige slagvåben. De var alle væk, da politiet kom frem, men i løbet af dagen fik politiet anholdt seks personer, der var mistænkt for at have deltageti slagsmålet.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Den ene af de seks mænd er den 21-årige, som i dag bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet.

De fem andre anholdte er blevet løsladt igen efter afhøring. De er sigtet for at overtræde Våbenloven.

Mobil politistation

Østjyllands Politi var efter masseslagsmålet synligt til stede flere steder i Aarhus for at gøre folk trygge og forhindre nye uroligheder.

I dag kører politiet sin mobile politistation til Ekkodalen, så beboere kan komme forbi og få en snak med politiet, hvis man føler sig utryg eller har spørgsmål til hændelsen i går. Man er også meget velkommen til at kigge forbi den mobile politistation, hvis man har nogen oplysninger om det, der foregik i går, som kan være relevante for politiet.

Den mobile politistation holder ved Ekkodalen tirsdag mellem klokken 13 og 16.

jr

Publiceret 30 October 2018 14:07