Eftersøgningen på en ejendom uden for Helsinge efter Lars Halvor Hermansen varede i halvanden uge. I søndags blev han fundet, dræbt af skud og begravet. Foto: Jens Berg Thomsen

Eftersøgningen på en ejendom uden for Helsinge efter Lars Halvor Hermansen varede i halvanden uge. I søndags blev han fundet, dræbt af skud og begravet. Foto: Jens Berg Thomsen

Dræbte Lars skulle have været i retten

Drabsoffer blev standset med amfetamin tilbage i sommer

Af
Jens Berg Thomsen

Lars Halvor Hermansen fra Birkerød, der søndag blev fundet dræbt af skud ved en ejendom i Helsinge, skulle have været i retten i Hillerød onsdag den 31. oktober, hvor han var tiltalt for kørsel i bil under påvirkning af alkohol og narkotika.

Sagen havde dog ikke noget at gøre med, at Lars Halvor Hermansen søndag blev fundet dræbt af skud og begravet på en ejendom uden for Helsinge.

"Det er en gammel færdselssag, og den har ikke noget at gøre med den aktuelle sag," siger politikommissær og efterforskningsleder Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi til Ugeposten.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis drejede sagen sig om, at Lars Halvor Hermansen blev standset rutinemæssigt i sin bil, hvorefter han blev sigtet for at være påvirket af det euforiserende stof amfetamin samt alkohol. Derudover havde Lars Halvor Hermansen også 0,4 gram amfetamin på sig, da han blev anholdt, skriver avisen.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Det var netop amfetamin, den nu sigtede 49-årige mand fra Helsinge havde på sin ejendom uden for byen. Den 49-årige er udover drab sigtet for at have haft mellem fire og seks kilo amfetamin, som skulle distribueres til et større antal personer.

Lars Halvor Hermansen blev ifølge Henrik Gunst standset tilbage i juni måned i år.

Publiceret 31 October 2018 15:10