Farmor på tyvetogt: Snuppet på fersk gerning - med seksårigt sovende barnebarn på bagsædet

Natten til onsdag standsede politiet en bil på tyvetogt. I bilen sad to kvinder - og den enes sovende barnebarn på bagsædet.

Af
Daniel Sennek

Da en politipatrulje natten til onsdag standsede en bil på Herningsvej ud for Lundbro ved Skive, troede de knap deres egne øjne. I bilen sad godt nok en 41-årig kvinde og en 56-årig kvinde, der begge er fra Karup - og bag bilen var en trailer fyldt med metalskrot. Men det var nok mest personen på bagsædet, der overraskede politiet.

Det skriver Skive Amts Folkeblad.

"Vi fandt ud af, at metalskrottet stammede fra en virksomhed og at traileren muligvis var stjålet," siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive til avisen.

Både den 41-årige kvinde og den 56-årige kvinde sigtes for tyveri - den 41-årige kvinde, der førte bilen, sigtes desuden for ikke at have gyldigt kørekort.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Den 56-årige kvinde havde desuden sit barnebarn på seks år sovende med på bagsædet. Politiet oplyser, at de sociale myndigheder blev kontaktet.

Publiceret 02 November 2018 07:55