Mor dræbte sin niårige datter, da hun skar halsen over: Allerede et år efter er hun på uledsaget udgang

Morten Larsen lever hver dag i frygt. I frygt for at møde sin ekskæreste, der i juni 2016 slog parrets niårige datter ihjel. Allerede et år efter det brutale drab fik pigens mor nemlig uledsaget udgang.

Af
Daniel Sennek

"Det var min tidligere kæreste, der fortalte, at hun havde slået vores datter ihjel. Jeg nåede vist bare at sige det er løgn, men så sagde hun det igen. Jeg smed hvad jeg havde i hænderne og løb hjem alt hvad jeg kunne."

Sådan fortæller Morten Larsen om det øjeblik den 15. juni 2016, hvor hans liv blev radikalt ændret. Det skriver TV2 NORD.

Selvom Morten skyndte sig hjem, kunne han ikke løbe hurtigt nok. Da han kommer hjem, finder han sin blot niårige datter, der har fået skåret halsen over, mens hans ekskæreste bagefter havde forsøgt at snitte sine egne håndled. Morten Larsen skynder sig at få sin knap treårige søn ud af huset.

Forud for drabet havde Morten Larsens ekskæret fået det værre og værre psykisk. Familien får hende indlagt på et psykiatrisk hospital om søndagen, men dagen efter bliver hun udskrevet. Og onsdag dræber hun datteren.

Mortens ekskæreste blev dømt til anbringelse på et psykiatrisk hospital efter drabet. Men allerede et år efter, fik hun for første gang uledsaget udgang.

"Jeg forstår ikke et retsvæsen, der tillader en person der har gjort så forfærdelig en forbrydelse kan få lov til at gå frit omkring flere gange om ugen. Jeg er forfærdelig ked af det både på Mortens – men også på mine egne vegne over at have mistet mit barnebarn. Hun blev kun 9 år," siger Morten Larsens mor, Lone Larsen, til TV2 NORD.

Publiceret 05 November 2018 09:33