Foto: Øxenholt Foto

Foto: Øxenholt Foto

Blændede ikke ned for det lange lys: Endte i vild biljagt de næste 30 kilometer

Da en bil ikke blændede ned for en politipatrulje i nat endte det i en lang og vild biljagt gennem flere byer.

Af
Daniel Sennek

En patrulje bemærkede i nat klokken 03.50 på Randersvej ved Termestrup på Djursland en bil, der kom kørende imod patruljen med lang lys på. Da føreren af bilen ikke valgte at blænde ned, da patruljen kom kørende - og fordi kørslen virkede noget underlig - valgte patruljen at vende om for at stoppe bilen.

Men føreren af bilen var vidst ikke ligefrem med på den ide. For da patrulejn vendte rundt og kørte efter bilen, satte han i stedet farten gevaldigt op og kørte fra patruljen.

Det satte gang i en længere eftersættelse på mere end 30 kilometer med høj hastighed gennem Hornslet, over Krajbjerg, gennem Eskerod, Rodskov, Uggelbølle og Rønde.

Den lange eftersættelse endte dog pludselig brat, da bilen nåede rundkørslen ved Frellingvej/Bugtrupvej i udkanten af Kolind. Her kørte bilen ned ind over rundkørslen og endte i grøften. Den 18-årige fører af bilen kom ikke alvorligt til skade ved uheldet, men blev kørt til skadestuen for at blive tjekket.

Det er endnu uklart, hvorfor den 18-årige kørte fra politiet, men han kan formentlig se frem til flere sigtelser for overtrædelser af færdselsloven

Publiceret 13 November 2018 10:04