17-årig har mistet livet: Holdt tilbage for bil, da han pludselig blev ramt fra den modsatte side

En 17-årig dreng er død, efter han ville krydse en landevej nær Thisted til fods. Han er efterfølgende blevet fløjet til Aalborg, men afgiv ved døden

Af
Daniel Sennek

Den uhyggelige ulykke skete, da drengen ville passere Aalborgvej nord for Thisted tirsdag aften. Her blev han ramt af en personbil, skriver Ritzau.

"Han er til fods og vil tilsyneladende passere vejen. Da han kommer halvvejs over, holder han tilbage for en personbil, der kommer nordfra. Men da overser han efter alt at dømme en bil, der kommer sydfra. Den rammer ham, mens han står stille og venter ude på vejen," fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Simon Skelkjær til Ritzau.

Onsdag oplyser vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi til B.T. at drengen er omkommet.

Den 17-årige dreng blev kørt ned klokken 19.30 på Aalborgvej ved Bromøllevej. Hans pårørende er underrettet. Ifølge politiet var det en 20-årig mand, der også er fra lokalområdet, som førte bilen, der ramte drengen.

"Der er ikke noget, der tyder på, at der er hverken spiritus eller narkotika indblandet, og han har heller ikke kørt for stærkt eller andet. Han har kørt efter forholdene deroppe," forklarer Simon Skelkjær til Ritzau.

Politiet arbejder udfra den teori, at de to bilister har blændet deres lange lys ned, da de nærmede sig hinanden, og dermod har den 20-årige ikke kunnet se den 17-årige, da der heller ikke er noget belysning.

Publiceret 14 November 2018 00:00