Foto: Thomas Lekfeldt / Bax Lindhardt / Ritzau Scanpix

Foto: Thomas Lekfeldt / Bax Lindhardt / Ritzau Scanpix Scanpix Denmark

Radiodirektør i sorg over dræbt medarbejder: "Jeg kan ikke rumme den sorg, afmagt og vrede, der fylder mig"

Af
Jacob Nielsen

Flaget er gået på halv på Danmarks taleradio, Radio24Syv, som efter et skudattentat mandag aften har mistet medarbejder Nedim Yasar, som var medvært på Radio24Syvs program Politiradio, hvor han som tidligere bandemedlem deltog i debatten om integration, bandekriminalitet og exitprogrammer for bandemedlemmer.

"Jeg kan ikke rumme den sorg, afmagt og ikke mindst vrede, der fylder mig med visheden om at feje mennesker i går nat dræbte Nedim. Vores Nedim."

I et længere opslag på Facebook hylder radioens direktør, Jørgen Ramskov, den afdøde 31-årige Nedim, som blev skudt, da han forlod sin egen bogreception på Hejrevej i København NV.

"Udenfor i mørket stod en fej morder og ventede. Fast besluttet på at gøre Nedim tavs. Det fik han desværre gjort, og derfor er Nedim her ikke længere. Derfor har radioen i dag været fuld af sorg og vrede. Men hvis et meningsløst drab skal give nogen som helst mening, skylder vi at huske Nedim, som det han var. En kæmpe, en fantastisk kollega og ikke mindst en stor og vigtig stemme i debatten. Drabet på Nedim er ikke blot endnu et drab i en uhyggelig bandekonflikt. Det er et forsøg på at true mennesker, der vil ændre deres liv og insisterer på at tale åbent og frit. Feje mennesker slog i går aftes Nedim ihjel - og i dag går vores tanker til hans familie og venner," lyder det blandt andet fra Jørn Ramskov.

Læs hele opslaget herunder:

Publiceret 20 November 2018 15:35