48-årig ville besøge sin mor: Endte i blodig kamp mod mellemøstlige hjemmerøvere

Da to tyve var igang med et indbrud, blev de overrasket af beboerens 48-årige søn, der kom på besøg. Det endte i et voldsomt slagsmål, hvor der blandt andet blev trukket en kniv.

Af
Daniel Sennek

Tirsdag eftermiddag blev to tyve overrasket af en 48-årig mand under et indrud i et hjem på I. Christensens Gade i Braband. Den 48-årige var søn af beboeren i lejligheden og ville besøge sin mor, da han opdagede de to mænd.

Den 48-årige fortalte politiet, at han omkring klokken 16 kom for at besøge sin mor, da han så en fremmed mand komme gående med en fladskærm i opgangen. En fladskærm, der mindede om moderens.

Oppe i sin mors lejlighed mødte den 48-årige en anden mand, han ikke kendte. Da han spurgte manden, hvad han lavede, blev den fremmede ifølge den 48-årige aggressiv og nikkede ham en skalle. Det fik den 48-årige til at slå igen, og det endte med et slagsmål mellem de to. Nu kom den mand, der havde gået med en fladskærm, ind i lejligheden.

Han trak en kniv og truede den 48-årige. Herefter løb begge mænd ned på gaden, hvor de stak af i en sort bil uden baglys. Den 48-årige slap umiddelbart uden større skader. De to mænd nåede at stikke af med en fladskærm, men det er endnu ikke opgjort, om det lykkedes dem at stjæle yderligere.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra borgere, der har oplysninger om de to mænd. Den ene har formentligt flere skrammer i ansigtet efter slagsmålet.

De to mænd beskrives som:

A:

· Mellemøstlig af udseende, brun hud

· Ca. 23-28 år

· Ca. 182-187 cm høj, spinkel

· Kronraget

· Sorte øjne

· Talte dansk med accent

· Iført matsort dynjakke, sorte kondibukser, blå kondisko og sort rygsæk

B:

· Mellemøstlig af udseende, brun hud

· Ca. 30-35 år

· Ca. 180-185 cm høj

· Kronraget, sorte skægstubbe

· Talte dansk med accent

· Iført fleecejakke, langhalset trøje og lyse joggingbukser. Havde sort rygsæk på

· Fik sandsynligvis skader ved det ene øje og ved næsen under slagsmålet

Mændene kørte væk i en sort bil uden nummerpladelys og sandsynligvis uden baglys

Publiceret 28 November 2018 13:14