Arkivfoto - hunden på billedet har ikke noget med angrebet på den ældre hundelufter og hendes hund at gøre.

Arkivfoto - hunden på billedet har ikke noget med angrebet på den ældre hundelufter og hendes hund at gøre.

Muskelhunde amok: Ældre kvinde og hendes hund bidt i blodrus

En 81-årig hundelufter blev bidt til blods, mens hendes hund fik så svære kvæstelser, at den måtte aflives. Det skete, da to muskelhunde gik til angreb på hundelufteren.

Af
Daniel Sennek

Fredag gik to muskelhunde pludselig amok på en 81-årig kvinde og hendes hund. Den fredelige hundeluftning blev afbrudt, da de to muskelhunde gik til angreb på en sti ved Stendyssevej i Grenaa.

Det skriver Ritzau.

Den 81-årige kvinde forsøgte at beskytte sig selv og sin hund. Under angrebet faldt hun forover og blev bidt flere gange, inden det lykkedes hende at flygte op til sit hus.

"Hun fik flere bid og knubs, da hun væltede. Hun blev behandlet på hospitalet, men udskrevet relativt hurtigt efter," siger pressemedarbejder ved Østjyllands Politi Jakob Christiansen til Ritzau.

Kvindens hund blev så hårdt kvæstet af bid fra de to hunde, at den måtte aflives.

Efter det brutale angreb kørte betjentene ud til muskelhundenes ejer - en 24-årig mand, der havde sørget for, at hundene ikke var i hjemmet, da politiet ankom. Mandag er det endnu ikke lykkedes for politiet at finde hundene. Manden er indtil videre sigtet for ikke at have sikret sine hunde.

"Han er i første omgang sigtet for ikke at have ordentlig styr på sine hunde. De har løbet løst rundt og været aggressive. Derudover skal vi finde ud af, hvilken race hundene er. Måske er de ulovlige," siger Jakob Christiansen til Ritzau.

Publiceret 03 December 2018 13:12