"Jeg skreg og forsøgte at sparke dem – men det er svært at sparke, når man ligger på jorden på maven"

81-årige Eva Bonde Larsen blev fredag overfaldet af to såkaldte muskelhunde.

Af
Daniel Sennek

81-årige Eva Bonde Larsen luftede sin hund, Chris, fredag, da de pludselig bliver angrebet af to såkaldte muskelhunde. Hendes hund måtte aflives på grund af de voldsomme skader, og hun selv måtte en tur på hospitalet med flere bidskader.

"Chris og jeg blev slæbt ca 25 meter tilbage mod mit hus af stien. Jeg skreg og råbte og forsøgte at sparke dem – men det er svært at sparke, når man ligger på jorden på maven. Jeg var rædselsslagen," fortæller Eva Bonde Larsen til TV 2 Østjylland.

Eva Bonde Larsen kæmpede for at forsvare sin hund, men lige lidt hjalp det, for i sidste ende måtte Chris aflives med svære kvæstelser. Den 81-årige kvinde har i dag svært ved at forstå, hvorfor folk anskaffer hunde, der kan være aggressive.

"Jeg fatter ikke, at det kan lade sig gøre. At de kan være så sikre på, at der ikke sker noget, når de kan gøre sådan noget. Jeg forstår det ikke," siger Eva Bonde Larsen til TV 2.

Ifølge Østjyllands Politi var de to hunde, der overfaldt den 81-årige Eva Bonde Larsen og hendes hund, af racen Staffordshire Bull Terrier. En race, der ikke er blandt de 13 ulovlige hunderacer.

Publiceret 04 December 2018 07:12