42-årig mand fremstilles for stribevis af voldtægter på en adresse i Værløse mod en dengang 11-årig pige. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

42-årig mand fremstilles for stribevis af voldtægter på en adresse i Værløse mod en dengang 11-årig pige. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

11-årig pige voldtaget for ti år siden - senere filmet med skjult kamera: 42-årig mand anholdt i morges

Mand anholdt onsdag morgen - fremstilles klokken 13

Af
Jens Berg Thomsen

En i dag 42-årig mand fra København skal onsdag fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Lyngby, hvor han er sigtet for voldtægt af en dengang 11-årig pige. Gerningsstedet dengang er en adresse i Værløse, fortæller Nordsjællands Politi til Furesø Avis. Samme mand skulle omkring otte år senere have installeret et skjult kamera og have filmet samme pige, der i mellemtiden var blevet 19 år gammel. Det forhold er manden også sigtet for, når retten går i gang med grundlovsforhøret klokken 13.

Voldtægten, der er foregår ved anden sexuel omgang end samleje, er ifølge sigtelsen sket tilbage i 2008 over en periode på et halvt år. Ifølge sigtelsen er voldtægterne sket "ikke færre end 30-40 gange", mens videoovervågningen er sket op til den 1. januar 2016, hvor manden ifølge sigtelsen skal have iagtaget pigen med et kamera installeret i en brandalarm. Overvågningen, der ifølge politiet er sket i "private og intime situationer", er sket på en anden adresse i Værløse.

Til grundlovsforhøret klokken 13 i Retten i Lyngby vil anklageren bede om dørlukning, oplyser presseafdelingen i Nordsjællands Politi.

Den i dag 42-årige mand er anholdt kort før klokken syv onsdag morgen, fortæller politiet til Furesø Avis.

Publiceret 05 December 2018 13:43