Se godt på billedet herover. Kan du genkende de to mænd?

Se godt på billedet herover. Kan du genkende de to mænd? Overvågningsfoto: Midt- og Vestsjællands Politi.

Disse mænd spredte skræk i gaderne: Nikkede kvinde skalle og tæskede ung mand

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser de to mænd på billedet for voldsepisoder begået i Roskilde 6. november

Af
Jacob Nielsen

Midt – og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere to mænd, der er mistænkt for to gange at have forøvet gadevold i Roskilde den 6. november.

Første voldsepisode skete klokken 19:28 mod en 17-årig ung mand ved byens stationscenter.

Den 17-årige gik kort før overfaldet sammen med en ven ad stien forbi politistationen og arresten i retning mod Jernbanegade, da to fremmede mænd på cykler fulgte efter dem og kom med tilråb. Den 17-årige og vennen blev bange og løb til Stationscentret, hvor vennen gik ind i en kiosk, mens den 17-årige ventede udenfor. De to fremmede mænd på cykler dukkede op igen og forøvede begge vold imod den 17-årige.

Senere på aftenen fik politiet endnu en anmeldelse om vold mod en 27-årig kvinde fra Roskilde, der på Eriksvej var blevet overfaldet af to fremmede mænd, der havde spurgt efter jointpapir. Den 27-årige havde afslået og sagt, at det havde hun ikke, da det var ulovligt. Den ene havde herefter taget fat i kvinden og nikke hende en skalle, så hun faldt ned på jorden. Mens den 27-årige lå på jorden, fik hun hældt vin ud over sig.

De mistænkte beskrives som:

A: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 180-185 cm., alm. af bygning, hvid i huden, dansktalende. Iført: mørk trøje, lyse bukser, halsedisse. Medbragte: Lilla racercykel.

B: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 175-180 cm., alm. af bygning, hvid i huden, havde hageskæg, var dansktalende. Iført: grå/sort hættetrøje, hvide malerbukser med pletter. Medbragte: Sort damecykel.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Politiet har efterforsket sagerne og fundet frem til, at der er en sammenhæng i de to sager og efterlyser nu de mistænkte.

Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde på telefon 46 35 14 48 eller nærmeste politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 06 December 2018 14:12