Nedim Yasar. Arkivfoto

Nedim Yasar. Arkivfoto

To anholdt for drabet på tidligere bandeleder Nedim Yasar

Nedim Yasar-drabet: De anholdte er 24 og 25 år

Af
Kim Belmark

Københavns Politi har i dag anholdt to mænd på 24 og 25 år. Begge de anholdte mænd sigtes for drabet og medvirken til drabet på den tidligere bandeleder og radiovært Nedim Yasar den 19. november.

Politiet har i forbindelse med anholdelserne ransaget flere adresser i Storkøbenhavn og i et bandetilholdssted i Nordsjællands Politikreds.

De to personer vil i morgen, fredag den 7. december, blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden vil komme med en begæring om dørlukning, oplyser Københavns Politi.

Politiet kan derfor ikke på nuværende tidspunkt oplyse yderligere detaljer om de anholdte - ej heller i forhold til, om den dræbte og de to anholdte kendte hinanden.

Politiet efterforsker stadig mulige motiver.

Københavns Politi har tidligere oplyst, at det formodede gerningsvåben var det, man kalder et håndvåben - nu formoder politiet, at der tale om en revolver af mindre kaliber.

Flugten fra Vibevej i København er efter politiets opfattelse sket i en blå VW Passat, som forud for drabet har holdt parkeret på Vibevej.

Efterlysning

Københavns Politi er stadig meget interesseret i at høre fra vidner, som enten har været på Hejrevej, Glentevej og Vibevej både før og under skudepisoden, og som endnu ikke har talt med politiet. Politiet er også meget interesseret i at høre fra vidner, som har set den ovennævnte blå VW Passat, både forud for og efter drabet. Bilen er kendetegnet ved en lygtefejl på bilens venstre forlygte, da den kun havde parkeringslys tændt. Bilen var derudover forsynet med nogle specielle alufælge.

Vidner kan kontakte Københavns Politi på 114.

Publiceret 06 December 2018 13:57