Foto: Mostphotos

Barn græd i bussen, så blev buschaufføren rasende: Blokkede bremsen - og drønede mor og barn ud

En mor og hendes barn blev onsdag smidt ud af en bus, blot fordi hendes barn græd. Chaufføren mente "lyden gik lige i hjernen".

Af
Daniel Sennek

Det var en onsdag morgen - omkring klokken 07.20. En mor og hendes barn skulle med bussen i Kolding, men i stedet har den bustur endt med en enorm klagestorm mod Sydtrafik.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Årsagen er et opslag på Facebook, hvor et kvindeligt medlem af gruppen Facebook Kolding fortæller om episoden. Hun beskriver, hvordan moderen kommer ind i bussen med sin cirka toårige søn i klapvogn, og går op for at bippe sig ind. Da begynder den lille dreng at græde "helt almindeligt", og moderen trøster ham.

Men så beskriver hun, hvordan chaufføren blokker bremsen, så samtlige passagerer klaskes frem i sæderne foran, og chaufføren begynder at råbe ad moderen, at hun skulle ud af hans bus.

"Han skreg af dig igen, og så gik du ud, mens han smækkede døren bagved dig," beskriver hun på Facebook.

Søren Sloth, der er driftschef ved Sydtrafik, bekræfter over for JydskeVestkysten, at episoden har fundet sted. Han har selv set den på videoovervågning. Han fortæller desuden, at Sydtrafik har modtaget en klage fra den kvinde, der stod bag opslaget på Facebook.

"Der er ikke lyd på videoen, men der er helt klart en reaktion fra chaufførens side, der har noget at gøre med moderen og barnet. Det er en uheldig reaktion, og det er slet ikke i orden. Man kan se på videoen, at der blev bremset, og passagererne rykkede frem i sædet, som om bussen bremsede op for en fodgænger, der gik ud foran eller var ved at gå over for rødt," fortæller Søren Sloth til avisen.

Siden har chaufføren fået en "streng påtale".

"Han gjorde det på grund af nogle skarpe og høje lyde, som ifølge ham gik lige i hjernen. Det har han haft en fornemmelse af, at det må det selvfølgelig også have gjort hos de andre i bussen," fortæller Søren Sloth til Jydske Vestkysten.

Publiceret 07 December 2018 08:14