Susanne Crawley. Arkivfoto.

Susanne Crawley. Arkivfoto.

Sådan blev politiker jagtet og forfulgt: Nu har 40-årig fået en hård fængselsstraf

Kendt skyldig i samtlige 28 forhold i anklageskriftet

En 40-årig kvinde er blevet idømt et års fængsel for at true og chikanere den radikale politiker og rådmand i Odense, Susanne Crawley. Også en række offentligt ansatteer blevet truet af den 40-årige kvinde, skriver Fyens.dk.

Hun blev kendt skyldig i samtlige 28 forhold i anklageskriftet: Gennem mere end et år og fire måneder har den 40-årige kvinde mindst 135 gange taget chikanerende, truende eller krænkende kontakt over e-mail eller telefon til offentligt ansatte i Fyns Politi og Odense Kommune - og herunder rådmand i Børn- og Ungeforvaltningen, Susanne Crawley, skriver Fyens.dk.

Den dømte kvinde har blandt andet lavet underretninger om Susanne Crawleys familieforhold, så rådmanden har fået besøg af socialrådgivere i sit hjem og undersøgt sin evne til at tage vare på sine børn.

Den 40-årige kvinde har fortalt, at hun selv har følt sig chikaneret og uretfærdigt behandlet i rådmandens forvaltning. Hun har forklaret, at hun ikke har haft til hensigt at genere nogen, men at hun har forsøgt at råbe myndighederne op, fordi hun har mistet retten til at se sin søn i en børnesag.

Hun har anket sin dom og vil frifindes.

Publiceret 12 December 2018 11:31