Foto: Nordsjællands Politi

Foto: Nordsjællands Politi

Efterlyste Bent kom aldrig hjem efter ærinde: Fanget på overvågningsvideo

Nordsjællands Politi er kommet i besiddelse af nye overvågningsbilleder af den forsvundne 81-årige Bent, der har været savnet siden den 5. december, hvor han om eftermiddagen forlod sit hjem på Vintappervej i Lyngby for at gøre et ærinde ved Ulrikkenborg Plads for derefter ikke at komme hjem igen.

Billederne er optaget den 5. december klokken 17.06 på Parallelvej nær Ulrikkenborg Plads, og Nordsjællands Politi nærer håb om, at de nye billeder kan bidrage til at opklare, hvor Bent befinder sig.

"Jeg håber på, at de nye billeder af Bent og hans påklædning fra den pågældende dag kaster nye tip af sig fra borgere, der har set Bent inden for den seneste uge," fortæller politikommissær Jørgen Lyster fra Nordsjællands Politi.

Politiet har blandt andet søgt efter Bent med hunde og droner, ligesom frivillige borgere ledte efter ham i den forgange weekend. Og netop borgernes hjælp appellerer Nordsjællands Politi til:

"Vi er meget taknemmelige for, at borgerne hjælper os med at lede efter Bent, og det må de meget gerne fortsætte med – både i det offentlige rum, men også i private skure, udestuer og lignende. Derudover må borgere, der har adgang til videoovervågning, meget gerne kigge den igennem og se, om Bent skulle være på optagelserne," siger Jørgen Lyster.

Hvis du har oplysninger, der kan være relevante for sagen, kan du kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Publiceret 13 December 2018 09:24