Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Flere små børn forsøgt lokket: Nu advarer politiet

På baggrund af tre episoder i den forgangne uge advarer Fyns Politi om en midaldrende børnelokker

Af
Jacob Nielsen

De seneste dage er mindst tre børn i alderen fra 10 år og ned blevet antastet af en mandsperson på Fyn. Fyns Politi tager sagen meget alvorligt og advarer om manden, som indtil videre har huseret i både Bogense, Odense og den lille by Allested-Vejle, syd for Odense. Det skriver Fyens.dk.

"Vi har tre episoder, som vi har mistanke om hænger sammen. At vi tror, der er en rød tråd, skyldes dels, at vi har episoder så tæt på hinanden, og at der i de to tilfælde er blevet tilbudt slik, og så er det ud fra et signalement af en gerningsmand," forklarer politikommissæren, Carsten Dichmann, fra Fyns Politi til Fyens.dk.

Første episode fandt sted onsdag, hvor en pige i Bogense blev tilbudt at komme med ud og bowle. Torsdag morgen blev en anden pige tilbudt slik ved Holluf Pile Skole i Odense, og senere torsdag var det en dreng, der blev tilbudt slik i Allested-Vejle.

Politiet har informeret skolerne i områderne om hændelserne.

"Vi er nødt til at rette henvendelser til skolerne om det her, uden at vi skal male fanden på væggen. Men det er ikke hverdagskost, at en mand på 50-55 år standser små børn og tilbyder dem slik," siger politikommissæren, som opfordrer forældre til at tage snakken med deres børn om at gå med fremmede.

Har du oplysninger, du mener kan have interesse for sagen så kontakt politiet på telefon 1-1-4.

Publiceret 15 December 2018 10:52