Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Her er Danmarks dyreste ejerlejlighed - nogensinde: Joe & The Juice-stifter sælger sin liebhaverbolig

Så meget koster de 460 kvadratmeter i indre København

Kaspar Basse, stifter af cafekæden Joe & The Juice har sat sin ejerlejlighed i det inde København til salg. De over 460 kvadratmeter koster 50 millioner, skriver Boliga.dk.

Det gør ikke bare ejerlejligheden, som er til salg hos mæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, til den absolut dyreste lejlighed, der netop nu er udbudt, men også til den dyreste, der nogensinde har været meldt under det offentlige markeds til salg-faner, oplyser boligvisningssitet Boliga.dk.

Kaspar Basses liebhaverlejlighed er opdateret med stor sans for detaljer.

En ny ejer vil således kunne se frem til at rykke ind blandt specialfremstillede skabe, særligt udvalgt marmor, et soveværelse med walk in-closet og badeværelse, køkken-alrum med blandt andet vinkøleskab og en ordning der sikrer, at lyset slukker, når man forlader lejligheden.

Området er blandt landets dyreste, helt nye tal fra årets ejerlejlighedshandler viser nemlig, at en enkelt kvadratmeter i København K er gået for 51.293 kroner. Det er kun overgået af Nordhavn, hvor lejlighederne i år er solgt for en gennemsnitlig kvadratmeterpris på lige over 58.000 kroner.

Publiceret 17 December 2018 00:00