Ung kvinde brutalt gruppevoldtaget på åben gade: Disse fire mellemøstlige mænd jages vildt

Fire mænd efterlyses nu for en uhyggelig gruppevoldtægt af en 21-årig kvinde. Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp.

Af
Daniel Sennek

Den uhyggelige voldtægt fandt sted natten mellem lørdag og søndag, cirka klokken 02.30. Her blev den 21-årige kvinde passet op af fire mænd, som hun ikke kendte i forvejen. De voldtog hende brutalt ved åen bag Musikteatret i Holstebro. Og nu efterlyser Midt- og Vestjyllands Politinu fire mænd efter den grove voldtægt.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Af de fire gerningsmænd er tre af dem kun sparsomt beskrevet, men den fjerde har langt mere genkendelige tegn.

Den fjerde gerningsmand beskrives nemlig som 190-195 centimeter høj, slank, sort fuldskæg og med sort hår redt i sideskilning. Han har desuden en tatovering i stærke farver på højre underarm.

De øvrige tre beksrives blot som 160-170 centimeter høje. Alle fire beskrives som værende mellemøstlige af udseende. De talte dog dansk uden accent.

Politiet havde efter anmeldelsen hunde på stedet, der er trænet i at finde biologiske spor. Ligesom også efterforskere og kriminalteknikere har været på stedet. Kvinden var tilsyneladende på vej hjem fra byen, da hun blev overfaldet. Hun var alene på tidspunktet.

Publiceret 17 December 2018 07:59