Psymon Larsen. Foto: Nordjyllands Politi.

Psymon Larsen. Foto: Nordjyllands Politi.

Her er Psymon Larsen: Han er stærkt efterlyst af politiet

Den 39-årige mand er mistænkt for at stjæle med arme og ben

Politiet efterlyser en 39-årig mand med det noget specielle navn Psymon Larsen, 186 cm høj og almindelig af bygning. Han er mistænkt for en serie af indbrud i villaer i Nordjyllands Politikreds.

Psymon Larsen har været eftersøgt af politiet siden den 15. november 2018, men han har ikke ønsket at melde sig selv, trods adskillige opfordringer fra politiets side.

Lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann, oplyser, at efterforskningen har givet Nordjyllands Politi formodninger om, at Psymon Larsen formodentlig enten opholder sig i hovedstadsområdet eller i Nordjylland.

"Hvis man ser ham, eller i øvrigt har oplysninger om hans opholdssted, så skal man straks ringe til Nordjyllands Politi på 114," siger Mikkel Brügmann, der i næste åndedrag opfordrer den formodede indbrudstyv til at melde sig til nærmeste politi.

"Den eftersøgte ved, at vi leder efter ham, så han kan lige så godt møde op på nærmeste politistation," siger efterforskningslederen.

Nordjyllands Politi har efterforsket flere sager af indbrud i villaer. Ved ransagning af et lagerrum i Himmerland blev der fundet adskillige designgenstande i form af stole, sofaer, lamper og porcelæn. Alt sammen til en værdi af flere hundredetusinde kroner. Samme dag anholdt Nordjyllands Politi to andre formodede gerningsmænd. Der er tale om to danske mænd fra Nordjylland på henholdsvis 42 og 55 år. Begge har siden været varetægtsfængslet.

Det er politiets opfattelse, at Psymon Larsen har været medvirkende til flere indbrud i private boliger, ligesom man mistænker ham for at have forbindelse til de tyvekoster, der blev fundet i Himmerland 14. november 2018.

Publiceret 18 December 2018 12:06