Grædende kvinde voldtaget - stak af, blev jagtet og voldtaget igen: "Du er en luder - du fortjener det!"

En 23-årig nordjysk mand er blevet idømt to år og ni måneders fængsel for en grov dobbelt voldtægt af en 21-årig kvinde.

Af
Daniel Sennek

Den uhyggelige dobbelte voldtægt fandt sted den 7. oktober tidligt om morgenen ved Utzonparken i Aalborg. Og nu er den 23-årige mand blevet idømt to år og ni måneders fængsel.

Det skriver nordjyske.dk.

Voldtægten skete omkring klokken 04.30 den 7. oktober mod offeret - en 21-årig kvinde. De to havde mødt hinanden i nattelivet, men kendte ellers kun hinanden perifert, skriver nordjyske.dk.

Den 23-årige tvang med vold og trusler kvinden til samleje i Utzonparken. Her sagde han blandt andet, at "du er en luder, du har fortjent det". Den 21-årige grædende kvinde sagde klart fra, og på et tidpsunkt formåede hun at slippe væk fra manden.

Den 23-årige mand jagtede hende dog og indhentede hende. Han greb derefter fat i kvindens hår og tog halsgreb på hende, mens han slog hende flere gange med flad håd i hovedet og tvang hende til samleje igen. Efterfølgende truede han med at slå hende og hendes familie ihjeæ, hvis hun gik til politiet.

"Den 23-årige blev dømt efter anklageskriftet, og retten lagde i dommen stor vægt på kvindens forklaring. Desuden lagde retten også vægt på andre vidners forklaring - vidner, der havde kvinden umiddelbart efter voldtægten," forklarer anklager Eva Madsen til nordjyske.dk.

Den 23-årige havde nægtet sig skyldig hele vejen igennem. Han ankede da også dommen på stedet.

Publiceret 19 December 2018 00:00