Arkivfoto.

Arkivfoto.

Tyv på vild flugt: Løb gennem klasselokale, hvor 5. klasse havde undervisning - og sprang ud af vindue

Børnene har fået tilbud om krisehjælp

Eleverne i en 5. klasse fik onsdag eftermiddag en forskrækkelse, da der pludselig kom en 38-årig mand ind i klasselokalet og spang ud af et vindue fra første sal, skriver Lokalavisen Aarhus.

Det viste sig, at den 38-årige mand var på flugt fra en 28-årig mand, der løb efter ham, fordi han havde taget ham på fersk gerning i at begå indbrud.

Efter at være sprunget ud af vinduet på 1. sal, humpede indbrudstyven ind i et buskads. Her blev han efter kort tid anholdt af politiet, som den 28-årige mand i mellemtiden havde ringet efter.

Episoden udspillede sig på Rønde Skole omkring kl. 14.30, hvorefter den 38-årige mand blev sigtet for indbrud og kørt med på politistationen.

Den 28-årige var på besøg hos sin bedstemor, da han på et tidspunkt hørte noget pusle og gik ud i baggangen, hvor han så en mand, der stod og rodede i nogle poser med julegaver, som den 28-årige havde haft med. Da han spurgte manden, hvad han lavede, svarede han, at han skulle besøge ”Bente Hansen”. Den 28-årige fik manden gennet ud og tog derefter selv jakke og sko på for at følge efter ham. På et tidspunkt mistede han dog gerningsmanden af syne og gik derfor tilbage til bedstemorens hus.

Efter ca. en halv time så den 28-årige igen gerningsmanden stå ved busstoppestedet ved skolen, og han gik ned til ham igen, tog fat i ham og sagde, at han skulle blive på stedet. Gerningsmanden skubbede ham væk og løb ind på Rønde Privatskole, hvorefter den 28-årige fulgte efter, skriver Lokalavisen Aarhus.

Publiceret 20 December 2018 12:19