Vanvidsvold ved supermarked: 25-årig mand amok - angreb cyklist, væltede ham og bed del af hans øre af

En 25-årig mand gik i september amok ved et supermarked i Frederikshavn. Offeret var en bekendt, som den 25-årige havde en strid kørende med - og det endte i et grotesk overfald.

Af
Daniel Sennek

Da en 25-årig mand ved et supermarked i Frederikshavn opdagede en bekendt, der kom cyklende, slog det tilsyneladende klik for. Episoden endte i et overfald, hvor den 25-årige bed en del af mandens øre af.

Det skriver nordjyske.dk.

Offeret på cyklen var en mand, som den 25-årige mand i en længere periode havde været uvenner med. De bliver nok ikke venner lige foreløbig, for ved supermarkedet blev den 25-årige mand så rasende, at han overfaldt offeret, hev ham af cyklen og begyndte at slå ham. Under slagsmålet ved den 25-årige også en del af øret af den anden mand.

Mandag stod han tiltalt for grov vold i Retten i Hjørring, hvor den 25-årige også erkendte dele af episoden.Han erkendte, at han havde væltet manden af cyklen og bidt en del af øret af, men han havde ifølge sin forklaring ikke slået manden.

Retten troede dog mere på offeret - samt de tekniske beviser fra politiet - og idømte den 25-årige mand tre måneders ubetinget fængsel. Den 25-årige modtog dommen.

Publiceret 20 December 2018 12:03