Chefpolitiinspektør i Fyns Politi, Lars Bramhøj. Foto: Robert Wengler

Chefpolitiinspektør i Fyns Politi, Lars Bramhøj. Foto: Robert Wengler Ritzau Scanpix

Dræbte togpassagerere fortsat ikke identificeret

Ulykken har en karakter og nogle omstændigheder, som gør, at der vil gå en rum tid, inden politiet har nærmere oplysninger om de omkomne. Politiet kan først melde noget ud, når de omkomne er identificeret og deres pårørende er underrettet.

Af
Jacob Nielsen

Arbejdet med endelig identifikation af de seks personer som onsdag morgen omkom i den tragiske togulykke på Storebæltsbroen er endnu ikke afsluttet. Det kom frem, da Fyns Politi for få minutter siden afholdt et tredje pressemøde foran Politigården i Odense.

"Vi har endnu ikke det endelige overblik over de omkomnes køn, alder og nationalitet, men vi skal nok melde ud, så snart vi kan," sagde chefpolitiinspektør Lars Bramhøj, som fortalte, at der arbejdes på højtryk på sagen af hensyn til alle de pårørende.

Flere ambassader har kontakter politiet for at få be- eller afkræftet, om der skulle være borgere fra deres lande ombord på ulykkestoget, men det kan politiet altså fortsat ikke svare på.

Af sammen grund understregede politiet også på pressemødet, hvor vigtigt det er for folk, som har været passagerer ombord på toget, at de kontakter deres familier med information om, hvordan de har det.

Publiceret 02 January 2019 15:27