Arkivfoto

Arkivfoto

Overgav sig frivilligt efter vold i taxa: "Bare giv mig håndjern på"

En taxachauffør fik torsdag aften tæsk af en kunde i Aarhus

Et kvindeligt vidne kontakte torsdag aften Østjyllands Politi pr. telefon, fordi hun netop havde overværet en taxachauffør få tæsk i sin taxa af en kunde. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

Kvinden ringede klokken 18.17 og fortalte, at chaufføren var blevet slået i hovedet, og at der var blevet taget kvælertag på ham i taxaen, der holdt i krydset ved Vennelyst Boulevard og Nørrebrogade i Aarhus C.

Kort efter fik en politipatrulje standset taxaen ved Nørreport/Nørrebrogade, og da betjentene nærmede sig vognen, stak passageren hænderne frem med bemærkningen: "bare giv mig håndjern på."

Den 53-årige chauffør kunne fortælle, at han havde samlet kunden - en 39-årig mand - op på banegårdspladsen i Aarhus. De måtte stoppe undervejs, da han skulle kaste op, og da de var ved at være fremme, fortalte kunden, at han ikke kunne betale for turen.

Chaufføren sagde, han i så fald ville køre ham på politistationen, hvilket fik kunden til at gå amok på chaufføren og overfalde ham med slag og kvælertag.

Den 39-årige blev sigtet for vold, anholdt og taget med på politistationen, oplyser Østjyllands Politis pressemedarbejder, Jakob Christiansen, til Lokalavisen Aarhus.

jn

Publiceret 04 January 2019 16:35