Foto: Localeyes.dk

Politiet: Alle er identificeret fra dødsulykken - her er de dræbte

Retsmedicinerne har nu fået identificeret de otte afdøde personer, der blev fundet i toget, som onsdag morgen forulykkede på lavbroen over Storebælt.

Retsmedicinerne har nu fået identificeret de otte afdøde personer, der blev fundet i toget, som onsdag morgen forulykkede på lavbroen over Storebælt.

De omkomne er:

  En 28-årig kvinde fra det østlige Fyn

  En 51-årig mand fra det nordlige Fyn

  En 30-årig mand fra Aarhus

  En 45-årig kvinde fra Odense

  En 60-årig kvinde fra Odense

  En 27-årig kvinde fra det centrale Fyn

  En 59-årig kvinde fra Storkøbenhavn

  En 30-årig mand fra Grønland

Ingen af de omkomne er i familie med hinanden.

Alle er danske statsborgere. Deres pårørende er underrettet.

Fyns Politi frigiver ikke yderligere oplysninger om de omkomne og har derfor har ikke yderligere kommentarer til de frigivne oplysninger.

Efterforskningen af, hvorfor den voldsomme togulykke skete, er fortsat i gang. Det er Havarikommissionen, der primært står for disse undersøgelser. Fyns Politi har i samarbejde med Nationalt Kriminalteknisk Center, NKC, gennemført egne undersøgelser på gerningsstedet og bistår i øvrigt Havarikommissionen, hvor der er behov for det.

Først når dette arbejde er afsluttet, vil Fyns Politi tage stilling til, om der er tale om en hændelse, som skal forfølges strafferetsligt. Fyns Politi kan derfor ikke sige yderligere om efterforskningen af togulykken, før politiet kender resultatet af Havarikommissionens undersøgelse og har haft mulighed for at sætte sig ind i denne.

Publiceret 04 January 2019 08:45