Uhyggelig tiltale mod far: Beordrede sønner til at fastholde søster, mens han brutalt voldtog hende

En 41-årig mand er blevet tiltalt for voldtægt og overgreb mod sine tre børn, sin kone og familiens to hunde.

Af
Daniel Sennek

Mellem sommeren 2014 og efteråret 2017 blev en lille pige på mellem seks og ni år voldtaget ved fuldbyrdet samleje op til tre gange. Voldtægtsmanden var pigens egen far, der nu er tiltalt for uhyggelig overgreb mod sine fire børn, sin kone og familiens to hunde.

Det skriver Sjællandske.

Den 41-årige mand er tiltalt for de uhyggelige forbrydelser, der skulle være foregået i en treårig periode mellem 2014 og 2017. Han nægter sig skyldig i alle anklager.

En af anklagerne går blandt andet på, at faderen skulle have beordret sine to sønner til at fastholde den lille pige, mens han brutalt forgreb sig på hende. De uhyggelige overgreb foregik i en meget stor mængde og med "en næsten ufattelig grovhed og brutalitet" står der i anklageskriftet, der er skrevet af advokaturchef Jeanette Wincentz Andersen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ifølge Sjællandske, der har fået aktindsigt i det.

De mange overgreb er gået ud over både hans fire børn, hans kone og familiens to hunde, men sidst i juni 2018 fik hans kone nok og gik til politiet.

Siden han blev anholdt i august 2018 har den 41-årige siddet varetægtsfængslet. Også mandens næstyngste datter samt de to sønner har han udsat for seksuelle overgreb og vold.

Publiceret 04 January 2019 09:59