Arkivfoto.

Arkivfoto.

Kvinde lå på fortov foran værtshus: 16-årig dreng med kniv nedkæmpet af politiet

Ophidset mand bad politipatrulje om at forsvinde

Lørdag klokken 1.15 trillede en politipatrulje gennem Nakskov, og i Nybrogade var der flere personer forsamlet ud for et værtshus. En kvinde lå på fortovet, men da politibetjentene standsede op for at se, hvad der var i vejen, blev de mødt af en noget ophidset mand, der bad dem forsvinde, oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Det lod betjentene sig dog ikke gå på af, og det viste sig, at det var en 16-årig mand, der havde været i skænderi med kvinden, der var 28-år og fra byen.

For at få ro på stedet besluttede betjentene at anholde de to, men den 16-årige modsatte sig kraftigt anholdelsen og ville ikke rette sig efter politiets anvisninger. Han blev dog anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at lægge hindringer i vejen for politiet, og da politiet undersøgte ham, blev der fundet en kniv med et blad på 10,7 cm og en skruetrækker, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven og knivloven, oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Publiceret 07 January 2019 10:17