Uhyggelige tiltaler mod mor: Pinte lille datter med chili i øjnene, kogende vand og skar hende i armene

En 30-årig somalisk mor kræves udvist. Det sker efter hun er blevet tiltalt for grov old med karakter af mishandling og trusler på livet mod sin lille datter.

Af
Daniel Sennek

Gennem tre år var en lille pige udsat for nærmest ubeskrivelige rædsler. Mishandlet af sin egen mor, der blandt andet smurte chili i datterens ansigt og øjne, skoldede hendes håndled med kogende vand fra en sutteflaske og skar hende i armene med hårnåle.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den 30-årige mor, der er af somalisk afstamning, stilles senere i januar for retten i Svendborg med de voldsomme anklager imod sig. Anklagemyndigheden kærver kvinden udvist - selv nægter hun sig skyldig.

Fra april 2015, hvor pigen blot var syv år gammel, og frem til den 4. november 2018 skulle pigen ifølge tiltalen have levet mareridtet derhjemme. Pigen blev både slået, kneblet med en klud i munden eller tape for munden, så hun ikke skreg, bundet på hænder og fødder og pint.

Blandt andet lyder tiltalen, at kvinden smurte chili eller chilivæske i ansigtet og øjnene på datteren ved mindst to episoder.

Flere gange er pigen blevet behandlet for brandsår, efter moderen har hældt kogende vand udover hende. Samtidigt truede den 30-årige med at slå pigen ihjel, mens hun havde en kniv i hånden.

Publiceret 08 January 2019 08:50