Blomster til ære for de dræbte ved togulykken på Storebæltsbroen, ses søndag den 6. januar 2019 ved Nyborg.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Blomster til ære for de dræbte ved togulykken på Storebæltsbroen, ses søndag den 6. januar 2019 ved Nyborg.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix) Ritzau Scanpix

Linda mistede livet på Storebælt: "Jeg sendte en sms og spurgte, om hun var ok. Den fik jeg ikke svar på"

Fredag blev 45-årige Linda Jørgensen fra Bolbro på Fyn bisat. Hun mistede livet i den uhyggelige togulykke på Storebæltsbroen.

Af
Daniel Sennek

Kirsten Jørgensen havde set tv den morgen. Den morgen, hvor togulykken skete på Storebæltsbroen. Med på toget var hendes 45-årige datter, Linda Jørgensen.

Det skriver Fyens.dk.

Kirsten Jørgensen slår det i starten lidt hen, da det kommer frem, at der kun er lettere tilskadekomne. Men kort efter kommer det frem, at der er flere dræbte - og Kirsten Jørgensen bliver meget urolig.

"Jeg sendte en sms til Linda og spurgte, om hun var ok. Den fik jeg ikke svar på. Jeg slog det hen og tænkte, at hun måske sad i en stillekupé, hvis hun var med toget. Da det kom frem, at der var omkomne, skrev jeg til en af hendes gode venner og spurgte, om han vidste, om hun var med toget. Det var han ret sikker på, hun var," siger moderen til fyens.dk.

Det manglende svar gav bange anelser. Bange anelser, der viste sig at have grobund i virkeligheden. For Linda Jørgensen var blandt de otte dræbte i den uhyggelige dødsulykke. Lindas søn og hendes gode ven fik først endelig vished klokken fem næste morgen på Odense Universitetshospital.

"Det var gået så galt, som vi havde frygtet. Så vi hastede til Odense for at være der for vores barnebarn, som naturligvis var lige så rystet som os. Det er en tragedie at miste en datter og en mor, uanset hvordan det er sket," siger forældrene til fyens.dk.

Publiceret 12 January 2019 08:17