Femårig pige gik ud på vejen bag bus: 29-årig kvinde kunne ikke undvige

Ambulance og politi rykkede hastigt ud til en færdselsulykke, da de blev alarmeret om et en bilist havde påkørt et barn.

Af
Daniel Sennek

Ulykken var sket på Riffelhavevej i Holbæk kort før klokken 08.00. Politifolk og ambulancereddere rykkede ud til færdselsulykken, hvor det viste sig, at bilisten var en 29-årig kvinde fra Holbæk, der kørte i en personbil ad Riffelhavevej, da hun ramte barnet.

Barnet, en femårig pige også fra Holbæk, gik bag om en bus og ville passere vejen foran personbilen. Det skete i det øjeblik, som den 29-årige kvinde passerede bussen, der var standset i modsatte side af vejen. Den 29-årige kvinde kunne ikke undgå at ramme barnet, selvom hun forsøgte at bremse ned.

Den femårige pige blev skubbet hen ad vejen som følge af påkørslen, og bragt til skadestuen til kontrol. Hun var heldigvis sluppet billigt fra påkørslen med diverse hudafskrabninger og et blåt mærke.

Politiet har optaget rapport om uheldet for at få klarlagt omstændighederne præcist, så det kan afgøres, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Publiceret 15 January 2019 10:30