Esbjergensiske venner døde med få dages mellemrum under mystiske omstændigheder i ferieparadis

To mænd fra Esbjerg er døde med kun to dages mellemrum i deres hotelsende på et lavprishotel i badebyen Hurghada i Egypten.

Af
Daniel Sennek

Var det en forgiftning? Colibakterier i vandet, dårlig mad, narkotika i deres drinks eller noget helt fjerde? Spørgsmålene er mange for familierne til to danske venner, der er døde i deres hotelsenge i Egypten.

Det skriver Jydske Vestkysten.

De to mænd var på ferie sammen i den egyptiske badeby Hurghada. Begge døde de pludselig omkring årskiftet - med kun få dages mellemrum.

Liget af den ene, 65-årige Verner Strunck, er kommet tilbage til Danmark, men det fjernede ikke den uvished, som hans søn Alex Strunck har efter sin fars død den 31. december. Han har en mistanke om, at dødsfaldene kan skyldes colibakterier i drikkevand, dårlig mad, eller at nogen har puttet narkotika i deres drinks.

To dage senere døde kammeraten Leif Kristensen - og de to venner boede på hver deres værelse. JydskeVestkysten har forgæves forsøgt at få en kommentar fra det egyptiske hotel.

"Jeg har prøvet at få en obduktion af min døde far. Det vil lette nogle tanker, hvis jeg kan få dødsårsagen. Han fejlede ikke noget, og jeg talte med hans kammerat, Leif Kristensen, nytårsdag efter min fars død, hvor Leif var meget ked af det, chokeret og beruset. Men da jeg nogle dage senere så fik at vide, at Leif også var fundet død i sin seng, virkede det hele endnu mere mystisk," fortæller Alex Strunck til avisen.

Publiceret 16 January 2019 07:09