Tog billede af vanvidsbilist: Så gik mulat kvinde amok i voldsrus - "Er I ikke klar over, hvem jeg er!"

En 24-årig kvinde blev tirsdag eftermiddag overfaldt af en ung mulat kvinde. Nu jagter politiet voldskvinden, der gik amok.

En 24-årig kvinde kørte tirsdag eftermiddag ved 17-tiden bil med sin veninde på Skanderborgvej i retning mod Viby Torv. Kvinden har forklaret til politiet, at de undervejs flere gange blev chikaneret af en anden bil, der kørte ind foran dem, så den 24-årige kvinde var nødt til at lave flere hårde opbremsninger.

Da de holdt i krydset ved Viby Ringvej/Vestergårdsvej holdt den anden bil igen foran dem, og den 24-årige kvinde tog sin mobiltelefon frem for at tage et billede af den.

Pludselig steg den kvindelige fører af bilen foran ud og gik hen til den 24-åriges bil, åbnede fordøren og begyndte at sparke kvinden på benene og slog hende i ansigtet med en knytnæve og kradsede hende i hovedet.

Derefter blokerede hun døren med benet, så den 24-årige kvinde ikke kunne lukke den og hun begyndte at slå på sideruden med en metalgenstand. Hun råbte: "Er I ikke klar over, hvem jeg er", hvorefter hun gik tilbage til sin bil og kørte fra stedet.

Den 24-årige kvinde har oplyst til politiet, at hun aldrig har set kvinden før. Hun beskriver hende som:

•20-25 år

•165-170 cm

•Mulat af udseende

•Blond, farvet hår med mørke hårrødder

•Talte med arabisk accent

•Var iført en sort jakke med brun pelskrave og muligvis ”bamsesko”

Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner, der kan have overværet episoden ved Vestergårdsvej/Viby Ringvej. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

ds

Publiceret 16 January 2019 11:38