Arkivfoto: AP / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: AP / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Rød Porsche kvæster 12-årig pige - indlagt med knoglebrud: Kvindelig bilist flygtet

En kvindelig bilist flygtede fra et færdselsuheld i krydset Elverdamsvej/Biltris Gade/Hornsherredvej ved Kirke-Hyllinge- Lejre

Af
Jacob Nielsen

Det skete onsdag en alvorlig trafikulykke ved Kirke-Hyllinge, som involverer et 12-årigt barn, men efterspillet er nærmest bizart.

Klokken 14:55 blev den 12-årige pige fra Jægerspris påkørt af en rød Porsche, da hun gik over vejen i krydset Elverdamsvej/Biltris Gade/Hornsherredvej. Pigen blev slynget op på forruden af bilen og herefter ned på jorden.

Porschen blev ført af en kvinde, der efter uheldet kom ud af bilen tydeligt chokere med et mindre kæledyr i armene. Bag ved Porschen kørte en sort VW Golf, der blev ført af en mand. Manden i Golfen trøstede kvinden i Porschen, hvorefter de begge satte sig ind i Golfen og kørte fra stedet, uden at kvinden opfyldte de forpligtelser, der ellers er pålagt en part i et færdselsuheld. Hun efterlod samtidig Porschen på ulykkesstedet.

Der var flere andre bilister, der havde overværet ulykken, som blev på stedet og hjalp den tilskadekomne pige. Hun havde fået et brud på sit ben og havde slået hovedet, så hun blev kørt til sygehuset til behandling.

Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til den flygtede kvindelige fører.

Det har efterfølgende vist sig, at der på Porschen sad en nummerplade, der tilhørte en anden bil, en VW Golf, der blev stjålet fra Ølsted i Nordsjælland natten mellem søndag og mandag. Politiet undersøger nu, om bilen, der samlede den kvindelige fører op, er identisk med den efterlyste VW Golf fra Nordsjælland.

De to flygtede personer beskrives som:

A: Kvinde, Dansk af udseende, 40-45 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Spids næse., Medbragte: En kat eller hund i favnen.

B: Mand, 40-45 år, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Yderligere kendetegn: Tynd håret., Iført: Sort bomber jakke.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set den sorte VW Golf, der flygtede fra stedet, eller fra borgere, der i øvrigt har oplysninger i sagen. Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 17 January 2019 11:54