52-årig mand pludselig passet op af 5-6 "afrikanske" mænd: Nu jagtes gerningsmændene

En 52-årig mand blev opsøgt af en gruppe yngre mænd, der truede ham til at hæve penge til dem - og siden truede ham til at udlevere dankort og pinkode.

Af
Daniel Sennek

Røveriet fandt sted på Centervej ved Høng Centret i Høng ved Kalundborg. her blev den 52-årige mand omkring klokken 19.30 opsøgt af 5-6 yngre mænd. De havde truet den 52-årige til at hæve 2000 kr og give til mændene.

Den 52-årige mand havde hævet pengene til mændene og var blevet truet til at give dem sit dankort og pinkoden. Manden var blevet så bange, at han først ikke havde turde gøre noget, men først senere kom i tanke om at spærre sit kort.

Da havde mændene nået at hæve yderligere 2000 kr. Herefter ringede manden til politiet.

Politiet kørte til stedet, hvor det røverilignende forhold skete, hvor de lavede en gerningsstedsundersøgelse. Forurettede beskrev alle mændene som afrikanske af udseende.

De to mænd i gruppen der havde optrådt toneangivende beskrives som:

A: Mand, Afrikansk af udseende, 18-20 år, 185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: brune øjne, smalt ansigt, intet skæg. Kort afro-frisure., Talte: Dansk med accent, Iført: Sort jakke med bl.a. Q ved brystet, mørke cowboybukser.

B: Mand, Afrikansk af udseende, 18-20 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: Intet skæg., Iført: Sort jakke, mørke cowboybukser.

Politiet søger vidner i sagen og vil meget gerne høre fra borgere, der har set en gruppe yngre mænd med afrikansk baggrund, der opholdt sig i og ved Høng Centret torsdag aften. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Publiceret 18 January 2019 11:11