Uhyggeligt hjemmerøveri: Ukendt væske sprøjtet ind i soveværelset hos ægtepar

Søndag morgen vågnede ægteparret ved, at deres øjne og luftveje pludselig var voldsomt generede. Det skete, da ukendte røvere sprøjtet en endnu ukendt væske ind i deres soveværelse.

Af
Daniel Sennek

"Her til morgen klokken 7 bliver en mand og en kvinde vækket ved, at der bliver sprøjtet noget væske ind i det soveværelse, de er i. De kan mærke noget rødme i øjnene, og vågner ved, at de kan fornemme noget i luften, der irriterer deres øjne."

Sådan oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, til Vejle Amts Folkeblad om søndag morgens episode, hvor ægteparret - efter at være kommet på benene - opdager, at deres designer spisestuestole mangler.

"De har ikke kontakt med nogen, men da de kommer ud, viser det sig, at der har været indbrud. Der stjålet seks designstole fra stuen, og de ser bagenden af en hvid Peugeot stationcar, som kører derfra," oplyser vagtchefen til avisen.

Politiet klassificerer det som et hjemmerøveri, selvom ægteparret ikke var i direkte kontakt med røverne. Det skyldes, at den væske, der blev sprøjtet i soveværelset havde til hesig tat pacificere ægteparret.

Politiet er stadig på bar bund i forhold til, hvilken væske, som blev sprøjtet ind i parrets soveværelse.

Politiet vil meget gerne høre fra personer, der kan have set noget. Politiet kan kontaktes på 114

Publiceret 21 January 2019 06:42