Vanvittig Oddset-kupon: Blev millionær for kun 30 kroner

En dansk Oddset-spiller havde en rigtig god weekend. For et beskedent indskud på 30 kroner, blev han nemlig millionær.

Af
Daniel Sennek

En god portion viden - og en god portion held. Det er, hvad der gav en Oddset-spiller en særdeles god afslutning på weekenden. Da de to NFL-kampe natten til mandag dansk tid var afviklet, kunne Oddset-spilleren nemlig konstatere, at han havde vundet over én million kroner.

Kuponen bestod af kun fire kampe. Tysklands håndboldlandshold skulle vinde med præcis fem mål over Island, mens Houston Rockets og LA Lakers skulle spille uafgjort i NBA. Samtidig skulle både Saint-Rams og Chiefs-Patriots i NFL gå i overtime. Samtlige af disse fire kampe gik hjem.

"Vores kunde rammer simpelthen fire udfald på stribe til så høje odds som 9,35, 14,00, 17,00 og 17,00. Derfor ender væddemålet med en kæmpe gevinst på 1.134.903 kroner for en beskeden indsats på 30 kroner," siger oddssætter hos Danske Spil, Jeppe Helbo.

Kuponen blev spillet hos en Danske Spil-forhandler i Midtjylland.

Jeppe Helbo fortæller, at der i weekenden var en del Oddset-spillere, som fik penge ud af NFL-kampene.

"Rigtig mange af vores NFL-kyndige Oddset-spillere havde luret, at det ville blive to helt tætte kampe."

"Cirka 125 andre kunder havde kombineret de uafgjorte resultater i de to NFL-kampe. De har tilsammen vundet omkring 1,4 millioner kroner i samlede gevinster. Oddsene for uafgjort lå omkring 17 gange pengene igen, så en kupon med uafgjort i begge kampe har i snit givet odds 289. Så selv med mindre indskud er det noget, der udløser store præmier," siger Jeppe Helbo og fortsætter:

"Nu ser vi frem til Super Bowl, som ligner en jævnbyrdig kamp mellem Rams og Patriots. Lige nu giver vi odds 12,00 på uafgjort, og der er allerede indikationer på, at mange Oddset-spillere tager chancen på netop det væddemål."

Publiceret 22 January 2019 07:18