Desperat råb om hjælp: Karsten forsvundet uden livsvigtig medicin - Frygter det værst tænkelige

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 62-årige Karsten Sick Nielsen fra Gundsømagle ved Roskilde.

Manden blev sidst set af sin kone i deres hjem tirsdag morgen ca. kl. 09.00. Da konen senere kom hjem fra arbejde, var Karsten Sick Nielsen mod forventning ikke hjemme, og der har ikke været livstegn fra ham siden.

De pårørende blev bekymrede, da Karsten Sick Nielsen har efterladt sine personlige effekter og vigtig medicin derhjemme. Familie og venner til Karsten Sick Nielsen iværksatte tirsdag middag en privat eftersøgning af ham, men fandt ham ikke, hvorfor de bad politiet om hjælp.

Politiet er i øjeblikket i gang med eftersøgningen af Karsten Sick Nielsen i området omkring hans bopæl i Gundsømagle, hvor blandt andet flere hundepatruljer og en helikopter er sat ind.

Han beskrives som 167 cm høj, kraftig af bygning, kort gråt hår. Han er formentlig iført en mørkeblå vindjakke af mærket Geographical Norway og sorte cowboybukser.

Politiet offentliggør nu et foto af den savnede, så offentligheden kan hjælpe politiet i eftersøgningen. Karsten Sick Nielsen er i dag lidt kraftigere i ansigtet end på fotoet.

Det frygtes, at der kan være sket Karsten Sick Nielsen en ulykke, og at han befinder sig i hjælpeløs tilstand. Borgerne i den centrale del af Gundsømagle bedes undersøge haver og udhuse for at se, om Karsten Sick Nielsen skulle befinde sig her.

Oplysninger om den savnede mand gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller nærmeste politi på tlf. 114.

Publiceret 23 January 2019 09:54