Familiefar gav efterskoleelever et lift: Så voldtog han brutalt den ene

En familiefar fra Lolland er blevet dømt skyldig i at have voldtaget en dengang 14-årig elev på Bindernæs Efterskole tilbage i efteråret 2012.

Af
Daniel Sennek

Familiefaderen bedyrede sin uskyld, men domsmandsretten i Nykøbing dømte ham skyldig. Han eblev idømt halvandet års fængsel og en erstatning til den dengang 14-årige pige på 50.000 kroner. Han ankede på stedet til landsretten.

Det skriver Folketidende.dk.

"Min holdning er, at der er så stor usikkerhed og ting, der ikke hænger sammen - jeg mener ikke, der er bevis nok," sagde domsmandsrettens juridiske dommer, Kim Rasmussen, under domsafsigelsen.

Domsmandsretten to lægdomemre fandt dog offerets forklaring for troværdig og mente, at den blev underbygget af de øvrige vidner i sagen.

Den nu 20-årige kvinde afgav sin forklaring for lukkede døre. Men af anklageskriftet fremgår det ifølge Folketidende.dk, at hun sammen med en veninde var blevet kørt hjem til skolen af manden. Her haavde han stoppet, bedt den 14-årige pige stige med ud - og brutalt voldtaget hende, mens veninden sad tilbage i bilen.

Det er kvindens nuværende kæreste, der sidste år fik hende til at anmelde sagen.

Publiceret 23 January 2019 08:40