På billedet ses Djangos bror, Gimi Levakovic, som er et af den kroatiske klans overhoveder. Foto: Jakob Jørgensen / Ritzau Scanpix

På billedet ses Djangos bror, Gimi Levakovic, som er et af den kroatiske klans overhoveder. Foto: Jakob Jørgensen / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Kroatisk gangster blæser endnu engang på indrejseforbud: Ville besøge mor

45-årige Django Levakovic, som er idømt udvisning af Danmark for bestandigt, blev tirsdag igen anholdt i København

Af
Jacob Nielsen

Han har mindst 33 domme på samvittigheden deriblandt et voldsomt hjemmerøveri mod en 77-årig mand i Kastrup, og i 2015 blev han udvist for bestandigt efter afsoning af sin seneste dom på fem års fængsel.

Alligevel fortsætter 45-årige Django Levakovic, fra den berygtede Levakovic-klan med Gimi Levakovic i spidsen, med at returnere til landet. Det skriver Ekstra Bladet.

Tirsdag blev han anholdt i et opholdssted på Halmtorvet i København og varetægtsfængslet for overtrædelse af indrejseforbuddet. Det er tredje gang, det er sket, siden udvisningen. Også denne gang forklarede han overtrædelsen med, at han var her for at besøge sin mor, fordi hun er syg.

Hvor længe han denne gang har opholdt sig i landet er uvist.

Han er ifølge Ekstra Bladet blevet varetægtsfængslet i foreløbigt 13 dage.

Django er ikke den eneste Levakovic, som har svært ved at holde sig fra Danmark. For få måneder siden var det hans nevø, Jura, som brød sit indrejseforbud. Se mere her:

Publiceret 23 January 2019 11:30