Mor med lille barn i barnevogn faldt pludselig om på metrostation: Så trådte Christina til

En ung kvinde faldt pludselig om på en metrostation - og mens folk bare stod og gloede, trådte Christina til og blev dagens helt.

Af
Daniel Sennek

Christina Maria Bjerre Olesen blev dagens helt, da hun trådte til under en dramatisk episode på en metrostation. Den tidligere Miss Paradise-vinder er startet på en uddannelse som sygeplejerske, og det fik hun brug for i forrige uge.

Det skriver Realityportalen.dk.

»Jeg redddede en ung kvinde på 29 år, der var faldet om ved metrostationen og fik et muligt epileptisk krampeanfald. Hun var ikke til at få kontakt med, og hun havde en barnevogn ved sin side med et lille barn på cirka to år i den. Der stod en masse mennesker omkring, der bare stod og gloede, så jeg trådte tættere på. Først var jeg meget nervøs, da jeg aldrig har prøvet noget lignende. Jeg skyndte mig hen til hende og ringede til skadestuen, mens jeg brugte min sygeplejeviden til at tjekke for livstegn,« fortæller Christina Maria om den voldsomme oplevelse til mediet.

Kvinden kom til bevidsthed igen, og Christina fik fortalt hende, hvad der var sket. Hun ydede herefter psykologisk førstehjælp til kvinden, indtil ambulancen kom.

"Det hele var meget overvældende, og det var en vild oplevelse. Jeg har aldrig prøvet at tage styringen og hjælpe et andet menneske på den måde," tilføjer Miss Paradise-vinderen til Realityportalen.dk.

Publiceret 23 January 2019 09:42