Rikke Louise Andersen. Privatfoto.

Rikke Louise Andersen. Privatfoto.

Rikke delte billede af blotter - går til politiet med vilde trusler: "Jeg håber, dine børn kommer til skade - og at du voldtages!"

I 2016 delte Rikke Louise Andersen et billede af en mand, der havde blottet sig for hendes datter. Siden sagen mod hende blev afvist, har hun modtaget et hav af voldsomme trusler - som hun nu har meldt til politiet.

Af
Daniel Sennek

Mandag formiddag valgte Højesteret at afvise sagen mod Rikke, der var tiltalt for at have brudt persondataloven, da hun i 2016 valgte at dele et billede af en mand, der havde blottet sig foran hendes datter og en af hendes veninder.

Siden har hun modtaget et hav af ubehagelige og voldsomme kommentarer og trusler, som hun nu har valgt at anmelde til politiet. Det skriver B.T.

"Nu gider jeg ikke mere. Det er ikke i orden med trusler, og det er ikke i orden, at man skal lægges for had, når man står frem i en sag," siger Rikke Louise Andersen til B.T.

Rikke har hele tiden været klar over, at det hun kunne møde modstand, da hun offentliggjorte billedet og stod frem.

"Folk ønsker mig en masse ulykke. De skriver, at de håber, at mine børn kommer til skade. De skriver, at jeg er en smatso, og at jeg skal voldtages. Der er endda også en, der skrev, at han vidste, hvor jeg boede, og at han ville komme forbi og skade mig. Det er helt uforståeligt," siger hun til avisen.

Tirsdag morgen valgte hun, at indgive en anmeldelse om trusler til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Publiceret 23 January 2019 07:32