Arkiv/modelfoto.

Arkiv/modelfoto.

18-årig ung kvinde voldtaget i sit hjem: Kørerlærer fulgte med op i hendes lejlighed

Kørerlærer i fængsel

En 46-årig kørelærer fra Næstved blev onsdag dømt for voldtægt af en 18-årig kvindelig elev ved andet seksuel forhold end samleje - og med en straf på seks måneders ubetinget fængsel. Der var tale om en ankesag.

Det skriver Sn.dk.

Voldtægten fandt sted en eftermiddag, hvor kørelæreren fulgte med en 18-årig elev med op i hendes nye lejlighed, som var ved at blive sat i stand.

Den 18-årige kvinde forklarede, at kørelæreren insisterede på at se hendes lejlighed, selv om hun egentlig ikke havde lyst at vise ham den. Pludselig kyssede han hende i lejlighedens gang og tog hende på ballerne under tøjet. Det efterlod hende stiv af skræk, forklarede hun.

På et tidspunkt tog den 46-årige hende på brystet, og så fik hun tydeligt sagt stop. Alligevel lykkedes det manden at stikke en finger op i hende, dog kun kortvarigt, da hun gav hans skulder et skub. Hun slap ud af klemmen ved at opdigte en løgn om, at en ven skulle komme og hjælpe med at male, og at han kunne være der om to minutter, skriver Sn.dk.

Det virkede, for kørerlæreren gik, og den chokerede pige ringede til en veninde og sin stedfar. Derefter blev voldtægten anmeldt.

Publiceret 31 January 2019 09:51