Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Mand spreder skræk i by: Pige udsat for voldeligt overgreb - dreng forfulgt i mørket

Af
Jacob Nielsen

To 14-årige børn har uafhængigt af hinanden haft ubehagelige oplevelser med en fremmed mand i den midtsjællandske by Lille-Skensved de seneste dage.

Første episode skete tirsdag aften omkring klokken 21, da en 14-årig pige var på vej hjemad og gik på en sti ved byens idrætshal.

Her mødte hun en fremmed mand, der uden varsel trykkede hende let på halsen og efterfølgende slog hende med hånden i ansigtet. Pigen var straks løbet fra stedet og så derfor ikke, hvor manden forsvandt hen.

Pigens mor, som anmeldte sagen onsdag, har oplyst, at en pige fra den lokale skoles 9. klasse for 2-3 uger siden havde været udsat for noget tilsvarende ved et supermarked i Lille-Skensved.

Pigens mor blev vejledt om at få datteren undersøgt hos en læge for at få dokumenteret overgrebet, inden datteren afhøres nærmere til sagen.

Dreng mødte mistænkelig mand

Senere onsdag aften fik politiet yderligere en henvendelse om en mistænkelig mand, som en lokal 14-årig dreng havde set i samme område tirsdag aften. Manden befandt sig i en lysegrå personbil og var med slukkede billygter fulgt efter drengen – dog uden at tage kontakt til ham.

Politiet undersøger nu sagen og forsøger at få identificeret manden, der foreløbigt kan beskrives som: mand, 30-35 år, 180-185 cm høj, kraftig af bygning, iført kort, mørk jakke med hætten oppe.

Den lokale skole og SSP er også underrettet om sagerne.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har oplysninger om manden eller hans bil. Kontakt politiet på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

Publiceret 31 January 2019 10:58