Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Direktør efter svindel-afsløring: "Jeg er forfærdelig skamfuld"

I den forgangne weekend blev den ene af ejerne af korhandelsvirksomheden BMG i Randers, direktør Jens Møller, bortvist fra virksomheden, efter han er blevet afsløret i at have svindlet med fiktive handler og fakturaer - fusk som har medført, at BMG er endt i konkursbehandling.

I en skriftlig erklæring udsendt via sin advokat står Jens Møller nu frem og kommenterer på hans handlinger. Det skriver Randers Amts Avis.

"Jeg er forfærdelig ked af de konsekvenser, som mine handlinger har medført. BMG A/S var grundet markedets udvikling endt i en svær situation. Mine intentioner har alene været, at virksomheden skulle overleve, så arbejdspladserne og min kompagnons og mit livsværk kunne bestå. Det har aldrig været min intention, at nogle skulle påføres tab herved. På nuværende tidspunkt har jeg ikke mulighed for nærmere at vurdere, hvorvidt de tal, der er oplyst i medierne, stemmer overens med de faktuelle tab, som mine handlinger måtte have påført SparNord og andre kreditorer. Jeg har via min advokat rettet henvendelse til politi og kurator, for at stå til rådighed med oplysninger, der kan bringe klarhed over hvilket reelt tab, der måtte være indtrådt. Jeg er forfærdelig skamfuld over at have svigtet alles tillid, og de tab det vil medføre!" lyder det ifølge Randers Amts Avis.

Det vurderes, at svindlen løber op i cirka 70 millioner kroner, og at over 100 landmænd vil lide voldsomme tab som følge af BMG-konkursen.

BMG fortæller på sin hjemmeside, at der vil blive afholdt informationsmøder for de berørte landmænd på Sjælland, tirsdag den 5. februar kl. 11.00 ved VKST, Fulbyvej 15 i Sorø og i Aarhus onsdag den 6. februar kl. 14:00 på Værkmestergade 2.

jn

Publiceret 01 February 2019 13:34