Begge røvere. Foto: Nordsjællands Politi

Begge røvere. Foto: Nordsjællands Politi

Disse mænd røvede guldsmed med pistol og lægtehammer: Se billederne - hvem er de?

Nordsjællands Politi udsender billeder af Nærum-røverne

I forbindelse med efterforskningen af det væbnede røveri mod en guldsmed på Nærumvænge Torv i Nærum tirsdag den 29. januar klokken 18.03 udsender Nordsjællands Politi nu billeder af gerningsmændene i håb om, at nogen kan genkende dem.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: mand, ca. 190 cm., almindelig til kraftig af bygning. Iført grøn jakke i stribet eller strikket mønster med tynde refleksstriber på ærmer og ryg, grå joggingbukser med ukendt mærke på højre forside samt sorte joggingsko med hvide sålkanter. Bar en mørkegrøn hætte og sort elefanthue samt sorte og grå handsker. Talte dansk uden accent. Yderligere kendetegn: Muligvis venstrehåndet. Skifter peberspray i venstre hånd til senere pistol i venstre hånd.

Her ses A. Foto: Nordsjællands Politi

Her ses A. Foto: Nordsjællands Politi

B: mand, ca. 175 cm., slank til almindelig af bygning. Iført camouflagefarvet jakke med hætte og sort elefant hue, sorte joggingbukser med et hvidt logo på højre forside, mørke Adidas-fritidssko med hvidt logo og hvide snørebånd. Bar grå og sorte handsker. I højre hånd bar han en ældre lægtehammer med gul farvning/belægning. I venstre hånd bar han en blå og hvid pose fra JYSK med teksten ”Scandinavian Sleeping & Living” påskrevet.

Her ses B. Foto: Nordsjællands Politi

Her ses B. Foto: Nordsjællands Politi

Borgere, der har oplysninger, som kan hjælpe med opklaringen af sagen, bedes kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

jn

Publiceret 01 February 2019 12:23