21-årige Mathilde fældede syrisk seriesexforbryder: "Jeg er glad for, at han blev fanget"

En 28-årig syrisk asylansøger er blevet fængslet, sigtet for næsten 20 overgreb mod kvinder. 21-årige Mathilde sørgede før, at han blav fanget.

Af
Daniel Sennek

I flere måneder gjorde en seriekrænker gaderne i Esbjerg usikre. Næsten 20 kvinder blev udsat for pludselige overgreb på åben gade, men nu mener politiet, at de har fanget den skyldige - en 28-årig syrisk asylansøger. Og 21-årige Mathilde Sillesen stod bag tilfangetagelsen.

Det skriver TV 2.

"Han cyklede op foran mig, så jeg så hans ansigt. Jeg mente, at jeg kunne genkende ham. Så kom han hen til mig og tog mig på bagdelen," fortæller Mathilde Sillesen til TV 2 om den krænkelse, hun var udsat for den 23. januar ved 22.30-tiden.

Mathilde kontakede omgående politiet, og takket være det signalement, hun gav, blev den 28-årige syrer anholdt.

"Jeg er glad for, han er blevet fanget. Jeg var ikke bange, mere irriteret. Den 16. november havde jeg været i byen, og en mand kom op siden mig, jeg snakkede med ham, og til sidst sagde jeg 'have a nice evening'. Men han fulgte efter mig ind i opgangen og pressede sig tæt op af mig og sagde, han ville med op. Jeg sagde til ham, at jeg skal op til min lillesøster, og så gik han. Dengang meldte jeg det ikke til politiet, for jeg var fuld. Men det var meget ubehageligt. Jeg tror, det var den samme," siger Mathilde Sillesen til TV 2.

Publiceret 04 February 2019 06:59