20-årige Suheeb voldtog brutalt 43-årig og 52-årig kvinde: Blot 12 dage mellem uhyggelige sexoverfald

En 20-årig mand er blevet idømt syv års fængsel for to voldtægter med blot 12 dages mellemrum.

Af
Daniel Sennek

20-årige Suheeb Abdikhalaq Hassan Abdi blev ført direkte tilbage til arresten fredag eftermiddag, da han fik syv års fængsel for uhyggelige voldtægter.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Den 19. juli 2018 blev en 43-årige kvinde brutalt voldtaget af vejlenseren, der blot 12 dage før - den 7. juli - voldtog en 52-årig kvinde i en baggård i Aarhus. Han har hele vejen igennem nægtet begge voldtægter.

Han nægtede overhovedet at have været i Staldgaardsgade i Vejle til voldtægten af den 43-årige. Men da overvågningsbillederne afslørede det modsatte, erkendte han at have været der. Til samleje efter aftale med den 43-årige prostituerede.

Efterfølgende var der uenighed om betalingen, fortalte den 20-årige mand, der erkendte at have mast hendes ansigt i gulvet - efter hun bed ham i fingeren. Men de voldsomme skader på den 43-årige kvinde havde pådraget sig, fik dommerne til at tro på hende.

Også fordi han 12 dage før havde voldtaget en 52-årig kvinde i Aarhus. Han erkendte, at hun havde givet ham et blowjob, og at han efterfølgende var stukket af for at slippe for at give den lovende drink. Men hans DNA blev fundet i både kvindens skede og endetarm, og hun havde skader i baghovedet efter at være blevet væltet om på jorden, så 20-årige Suheeb Abdikhalaq Hassan Abdi fik syv års fængsel for de to voldtægter.

Publiceret 23 February 2019 09:32